
Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία από ξενοδοχείο στη Μεσσηνία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της Δανάη Μπάρκα. Η ανάρτησή της προκάλεσε σχόλια, καθώς έγινε λίγο πριν από ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κοινωνικά γεγονότα της περιόδου.
Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε φωτογραφία από ξενοδοχείο στη Μεσσηνία, αποκαλύπτοντας στιγμές χαλάρωσης πριν από τη σημαντική οικογενειακή περίσταση του γάμου της Δανάη Μπάρκα.
Η ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει την ηρεμία του χώρου, λίγες στιγμές πριν βρεθεί στο επίκεντρο ενός χαρμόσυνου γεγονότος, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού κόσμου.
Η ανάρτησή της έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης, καθώς οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν τη διακριτική της παρουσία και τη χαλαρή της διάθεση σε μια τόσο σημαντική ημέρα για την οικογένειά της.








































