
Ξέγνοιαστες στιγμές των καλοκαιρινών του διακοπών απολαμβάνει ο Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες. Ο γιος του Παύλου Ντε Γκρες και της Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε βίντεο από βόλτα με σκάφος, στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει με ανεβασμένη διάθεση, κερδίζοντας τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.
Ο Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, μοιραζόμενος στιγμές από την καθημερινότητά του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε βίντεο που ανάρτησε, εμφανίζεται πάνω σε σκάφος να χορεύει ξέφρενα, απολαμβάνοντας τη μουσική και τη θάλασσα μαζί με την παρέα του. Η χαλαρή του διάθεση και το καλοκαιρινό σκηνικό τράβηξαν την προσοχή των ακολούθων του.
Ο γιος του Παύλου Ντε Γκρες και της Μαρί Σαντάλ διατηρεί έντονη παρουσία στα social media, όπου συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τα ταξίδια, τις εξορμήσεις και την προσωπική του ζωή.
Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε γρήγορα πλήθος προβολών και σχολίων, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν την ανεμελιά και την καλοκαιρινή του διάθεση, αλλά και το εντυπωσιακό τοπίο στο οποίο βρισκόταν το σκάφος.







































