
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η καταβολή του αδειοδωροσήμου από τον e-ΕΦΚΑ σε 91.455 οικοδόμους. Η πληρωμή αφορά δικαιούχους που πληρούν τις προϋποθέσεις και θα πραγματοποιηθεί μέσω των τραπεζικών λογαριασμών τους.
Την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2026 θα καταβληθεί το Αδειοδωρόσημο Αυγούστου σε 91.455 εργατοτεχνίτες οικοδόμους, σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ.
Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 57.487.814,52 ευρώ και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση στους λογαριασμούς των ασφαλισμένων.
Όπως αναφέρει ο φορέας στην ανακοίνωσή του, όσοι δικαιούχοι δεν έχουν ακόμη δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό καλούνται να προχωρήσουν ηλεκτρονικά στην καταχώρισή του μέσω της ιστοσελίδας του e-ΕΦΚΑ και της υπηρεσίας «Dashboard του Πολίτη».







































