
Μια διαφορετική πλευρά της καθημερινότητάς της μοιράστηκε η Κλέλια Ανδριολάτου με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την απόδρασή της στο Πήλιο. Η ηθοποιός βρέθηκε στις Μηλιές, όπου συνδύασε τη χαλάρωση στη φύση με την αγαπημένη της γυμναστική, εντυπωσιάζοντας με ένα στιγμιότυπο στο οποίο κάνει κατακόρυφο με φόντο το βουνό.
Η Κλέλια Ανδριολάτου ανάρτησε τις φωτογραφίες την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας στους ακολούθους της μια γεύση από τις στιγμές που πέρασε μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.
Η κατακόρυφος με φόντο το βουνό
Στις εικόνες που μοιράστηκε, η ηθοποιός εμφανίζεται με αθλητικά ρούχα να γυμνάζεται σε ένα φυσικό τοπίο, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά του Πηλίου. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει η φωτογραφία στην οποία κάνει κατακόρυφο, συνδυάζοντας την άσκηση με την επαφή με τη φύση.
«Ο δικός μου μαγικός κόσμος του Σαββατοκύριακου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, περιγράφοντας με λίγα λόγια την ατμόσφαιρα της απόδρασής της.
Η αγάπη της Κλέλιας Ανδριολάτου για το Πήλιο
Οι Μηλιές Πηλίου αποτέλεσαν το σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης, με την ηθοποιό να μοιράζεται και άλλες εικόνες από την παραμονή της στο χωριό, ανάμεσά τους και μια κούπα καφέ.
Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει εκφράσει και στο παρελθόν την αγάπη της για το Πήλιο, περιγράφοντάς το ως έναν τόπο όπου μπορεί να ηρεμεί, να αναπνέει και να απολαμβάνει την επαφή με τη φύση. Η συγκεκριμένη απόδραση συνδύασε αυτή την ανάγκη με την άσκηση και τον χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα.







































