
Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ, η Άννα Βίσση έδωσε στους διαδικτυακούς της ακολούθους μια τελευταία «γεύση» από τη μεγάλη βραδιά που έχει προετοιμάσει.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται από νωρίς στον χώρο, καθώς όλα είναι έτοιμα για τη sold out συναυλία του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 95.000 θεατές.
Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος
Τις προηγούμενες ημέρες η Άννα Βίσση είχε μοιραστεί μέσα από τα social media στιγμιότυπα από τις πρόβες, κρατώντας το κοινό σε αναμονή για όσα θα παρουσιάσει επί σκηνής.
Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημοσίευσε από το ΟΑΚΑ, η τραγουδίστρια έδωσε μια πρώτη εικόνα από την προετοιμασία, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Γιατί όχι… #OxiGiati τα λέμε στο ΟΑΚΑ».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτέλεσε ακόμη ένα στιγμιότυπο από το countdown που προηγήθηκε της μεγάλης συναυλίας, με τους θαυμαστές της να περιμένουν την ώρα που θα εμφανιστεί μπροστά τους.
Η μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ
Οι πόρτες του σταδίου άνοιξαν στις 17:00, ενώ στις 20:00 ξεκίνησε το pre-show. Η Άννα Βίσση έχει προγραμματιστεί να ανέβει στη σκηνή στις 21:00, με το βασικό μέρος της συναυλίας να αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις ώρες.
Η παραγωγή έχει σχεδιαστεί με σκηνή 360 μοιρών, ενώ ιδιαίτερο ρόλο στη βραδιά έχουν τα οπτικοακουστικά στοιχεία και η τεχνολογία. Μεταξύ άλλων, έχει γίνει γνωστό ότι στο show θα υπάρχει και ειδικό στοιχείο τεχνητής νοημοσύνης, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει ως special guest ο DJ Argy.
Το κοινό έχει ήδη γεμίσει το ΟΑΚΑ
Από νωρίς το απόγευμα, χιλιάδες θαυμαστές της Άννας Βίσση έφτασαν στο ΟΑΚΑ, σχηματίζοντας ουρές έξω από το στάδιο.
Η μεγάλη προσέλευση είχε φανεί ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, με την αποψινή συναυλία να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ζωντανές εμφανίσεις της τραγουδίστριας μετά τις δύο συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο το 2025.
Πλέον, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σκηνή του ΟΑΚΑ, καθώς η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να συναντήσει το κοινό της σε μια βραδιά που έχει προετοιμαστεί εδώ και μήνες.





































