Εκτός καραντίνας πλέον πρεπει όλοι να τηρούμε τις αποστάσεις για να μην έχουμε νέα έξαρση του κορωνοιου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Covid-19 εμφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan,επαρχία Hubei, στην Κίνα.
Συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV).
Η ασθένεια κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο ιό.
Η ασθένεια προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα (όπως η γρίπη) με συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό και, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, δυσκολία στην αναπνοή.
Δεν ξεχνάμε ότι προστατευόμαστε:
Σύμφωνα με το trackcorona.live ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 131.715.671 ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 2.860.092. Στη χώρα μας ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 277,277 ενώ οι νεκροί παρέμειναν στους 8,453.
Την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη, εκφράζοντας δημόσια τα…
Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την παρουσία της στην εκπομπή της κατά…
Αιχμηρή τοποθέτηση έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκος Συρίγος, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον…
Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση έκανε ο Άγγελος Παπαδημητρίου, μιλώντας για τα παιδικά και νεανικά του χρόνια…
Σε μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση, η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει…
Μια προσωπική και ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Αλευράς για τη ψωρίαση, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις…