
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με στιγμές χαλάρωσης και χρόνο με την οικογένειά της. Το μοντέλο και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στην αμερικανική μεγαλούπολη, δείχνοντας πως ακόμη και μακριά από την Ελλάδα δεν παραλείπει την αγαπημένη της συνήθεια: τη γυμναστική.
Η προπόνηση που δεν παραλείπει ούτε στα ταξίδια της
Η Δούκισσα Νομικού διατηρεί σταθερή θέση στη ρουτίνα της για την άσκηση και, όπως αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις της, επισκέφθηκε ένα στούντιο Pilates στη Νέα Υόρκη.
Η ίδια φαίνεται να επιδιώκει να διατηρεί την καθημερινότητά της όσο γίνεται οργανωμένη, ακόμη και όταν βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Η γυμναστική αποτελεί μέρος του τρόπου ζωής της, χωρίς να την εγκαταλείπει όταν αλλάζει παραστάσεις και περιβάλλον.
Η εντυπωσιακή θέα από το γραφείο της
Εκτός από τις στιγμές της προπόνησής της, η Δούκισσα μοιράστηκε και μια εικόνα από το γραφείο της, αποκαλύπτοντας τη θέα προς τους επιβλητικούς ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.
Η επιχειρηματική της δραστηριότητα περιλαμβάνει τη δική της εταιρεία κοσμημάτων και αρωμάτων, με την οποία ασχολείται παράλληλα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Το εντυπωσιακό αστικό τοπίο έξω από το παράθυρό της αποτέλεσε το φόντο της ανάρτησής της, δίνοντας μια μικρή γεύση από τις ημέρες της στην πόλη.
Η Νέα Υόρκη, αγαπημένος προορισμός για την οικογένειά της
Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ταξιδεύουν συχνά στη Νέα Υόρκη, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές δραστηριότητες με οικογενειακές στιγμές. Η ίδια έχει δείξει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι προσπαθεί να ισορροπεί ανάμεσα στη δουλειά, τη φροντίδα των δύο παιδιών της και τον προσωπικό της χρόνο.
Με τις νέες αναρτήσεις της, μοιράστηκε ακόμη ένα μικρό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της, από την προπόνηση μέχρι το γραφείο με θέα μια από τις πιο χαρακτηριστικές πόλεις του κόσμου.





































