
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή της Βάρδας Ηλείας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για τον περιορισμό του μετώπου. Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, ενώ από αέρος επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα για την αναχαίτιση της φωτιάς.
Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (29/6) σε αγροτοδασικη έκταση στην περιοχή Βάρδα Ηλείας.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν πλέον 80 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων της 6ης και της 18ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικίες.



Φωτογραφίες: Εποχικοί Πυροσβέστες, ilialive.gr










































