Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 129 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.072 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 55, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.616 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 508 (62.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 82.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 423 (83.27%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 85 (16.73%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.391 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 405 (ημερήσια μεταβολή -6.03%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 402 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Δείτε ΕΔΩ την Ημερήσια Έκθεση του ΕΟΔΥ
Υπάρχει κάτι μαγικό στα τραγούδια που ακούγαμε παλιά. Ένα αγαπημένο κομμάτι μπορεί να μας μεταφέρει…
Ο Κίμων Κουρής μίλησε για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, περιγράφοντας με ενθουσιασμό…
Βαρύ πένθος για τον Snoop Dogg και την οικογένειά του, καθώς η μόλις 11 μηνών…
Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους ακολούθους της νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο…
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της απαθανατίστηκαν σε μια χαλαρή και ευτυχισμένη στιγμή κατά…
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στη Νέα Πέραμο, μετά τον εντοπισμό νεαρού…