
Το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαρές συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη νοσηλεύονται μία 17χρονη και μία 20χρονη μετά από τροχαίο ατύχημα.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (27.03.25) όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαρές συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο σε δρόμο πίσω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο νεαρές που επέβαιναν στο μηχανάκι, σύμφωνα με το Cretapost, οι οποίες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η 17χρονη φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια, ενώ η 20χρονη φέρει ελαφρύτερα τραύματα.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Τροχαία Ηρακλείου, η οποία ερευνά την υπόθεση για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.