Λέστερ: Ρήξη Χιαστού και χάνει όλη τη σεζόν ο Περέιρα

LEICESTER, ENGLAND - DECEMBER 04: Ricardo Pereira of Leicester City during the Premier League match between Leicester City and Watford at The King Power Stadium on December 4, 2019 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Ο Ρικάρντο Περέιρα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και επρόκειτο να χάσει την υπόλοιπη σεζόν και την καλοκαιρινή προετοιμασία.

 

Ο δεξιός μπακ χαφ της Λέστερ θα χάσει όλη τη σεζόν με την ρήξη χιαστού που υπέστη και αυτό είναι πολύ κακό για την ομάδα του καθώς είναι αναντικατάστατος καθώς φέτος μετρούσε 28 συμμετοχές έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν πολύ απογοητευμένος με την εξέλιξη και τα αποτελέσματα που βγήκαν για τον τραυματισμό του Περέιρα.

Ο προπονητής της Λέστερ δήλωσε: «Ο Περέιρα έχει υποστεί ρήξη χιαστού από το ματς με την Άστον Βίλα. Δεν έχει κάνει ακόμα κάποια εγχείρηση, είναι όμως με το ιατρικό μας επιτελείο. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για την ομάδα. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το χρόνο απουσίας του. Είναι πάντως δεδομένο ότι θα χάσει τη φετινή σεζόν».

Επίσης, Ο Ρικάρντο περέιρα θα λείπει και από το προσεχές Euro και αυτό είναι ένα πλήγμα για την εθνική Πορτογαλίας καθώς στα τελευταία παιχνίδια έχει αγωνισθεί βασικός.