
Η Madonna δεν θα βρίσκεται τελικά ανάμεσα στους headliners του Glastonbury Festival το 2027, παρά τις έντονες φήμες που είχαν φουντώσει τους τελευταίους μήνες για πιθανή εμφάνισή της στη μεγάλη βρετανική μουσική διοργάνωση.
Η ίδια η διοργανώτρια του φεστιβάλ, Emily Eavis, επιβεβαίωσε ότι η «βασίλισσα της ποπ» δεν περιλαμβάνεται στα ονόματα των καλλιτεχνών που θα αναλάβουν τις κορυφαίες θέσεις του προγράμματος. Όπως αποκάλυψε, όλοι οι headliners για τη διοργάνωση του Ιουνίου 2027 έχουν ήδη κλείσει, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το line-up.
Το ενδιαφέρον γύρω από τη Madonna είχε αυξηθεί σημαντικά τον περασμένο Ιούνιο, όταν, σε συνέντευξή της στον Graham Norton, άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζει κάτι «μεγαλύτερο» για το καλοκαίρι του 2027. Όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο, απάντησε αινιγματικά, χωρίς να επιβεβαιώσει το Glastonbury.
Η φημολογία είχε αναζωπυρωθεί τόσο έντονα, ώστε η Madonna θεωρούνταν για ένα διάστημα ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για την κορυφή του προγράμματος. Ωστόσο, η νέα τοποθέτηση της Emily Eavis βάζει τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια.
Το Glastonbury του 2027 θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου στο Worthy Farm, μετά το διάλειμμα του 2026, που είχε προγραμματιστεί ως «fallow year» για το φεστιβάλ.
Παρά το γεγονός ότι η Madonna δεν θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της ως headliner στη διοργάνωση, το ενδιαφέρον για το πλήρες line-up του 2027 παραμένει μεγάλο, καθώς οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει όλα τα μεγάλα ονόματα.








































