Για την έναρξη της πλατφόρμας του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς» ενημέρωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, ανακοινώνοντας τη δυνατότητα επιδότησης μέσω voucher που φτάνει έως και τα 500 ευρώ.
Η Δόμνα Μιχαηλίδου γνωστοποίησε ότι ανοίγει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», δίνοντας τη δυνατότητα σε οικογένειες να αξιοποιήσουν οικονομική ενίσχυση για τη φύλαξη παιδιών.
Το πρόγραμμα προβλέπει voucher έως 500 ευρώ, με στόχο τη στήριξη των γονέων και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας, ειδικά για εργαζόμενες οικογένειες που χρειάζονται ευέλικτες λύσεις φροντίδας.
Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, επιδιώκεται η ενίσχυση της απασχόλησης στον τομέα της φροντίδας παιδιών, αλλά και η δημιουργία ενός πιο οργανωμένου και ασφαλούς πλαισίου για τις υπηρεσίες babysitting σε τοπικό επίπεδο.
Η πλατφόρμα αναμένεται να λειτουργήσει ως βασικό εργαλείο διασύνδεσης γονέων και φροντιστών, με διαφάνεια και συγκεκριμένα κριτήρια συμμετοχής.
Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η προσωπική ζωή της Cardi B, καθώς δημοσιεύματα από το…
Τη δική της άποψη για την ταχύτατη ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης εξέφρασε η Ντέμι Μουρ,…
Τον νέο της ρόλο στο GNTM σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποκαλύπτοντας πως φέτος θα συμμετέχει…
Σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως βρίσκεται ο Jamie…
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αναφορά προχώρησε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργος Μαρίνος, σημειώνοντας ότι…
Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Bonnie Tyler, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε…