
Η σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου, Selena Gomez, αποκαλύπτει μια πολύ προσωπική και ειλικρινή πλευρά της ψυχής της — παρά το γεγονός ότι πρόσφατα παντρεύτηκε τον παραγωγό Benny Blanco (27 Σεπτεμβρίου 2025), παραδέχεται πως δεν μπόρεσε να χαρεί πλήρως τη στιγμή. Ενώ η τελετή χαρακτηρίστηκε λαμπερή και γεμάτη αγάπη, η Gomez αποκάλυψε ότι αμέσως μετά ξεκίνησε να κλαίει γιατί σκέφτηκε: «θα πεθάνω την επόμενη μέρα».
Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που βίωσε την ημέρα του γάμου της με τον Benny Blanco, αποκαλύπτοντας πώς η ευτυχία της συνοδεύτηκε από απρόσμενο άγχος και φόβο.
Η Σελένα Γκόμεζ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Σεπτεμβρίου σε μια παραμυθένια τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα, με καλεσμένους λίγους και εκλεκτούς φίλους. Λίγες ημέρες αργότερα, το ζευγάρι ξεκίνησε τον μήνα του μέλιτος με ένα ρομαντικό road trip κατά μήκος των ακτών της Καλιφόρνια, που κατέληξε στο Τέξας, τόπο καταγωγής της γνωστής τραγουδίστριας.
Μιλώντας στο συνέδριο Fortune’s Most Powerful Women στην Ουάσιγκτον, η 32χρονη σταρ εξομολογήθηκε πως, παρά την ευτυχία της, ένιωσε φόβο μπροστά στη νέα αρχή της ζωής της. «Έτσι λειτουργώ προσωπικά. Όταν συμβαίνει κάτι πολύ καλό στη ζωή μου, μετά περιμένω να συμβεί κάτι κακό.
Αντί λοιπόν να απολαμβάνω το παρόν και να λέω “τι ωραίο αυτό που κάναμε”, σκέφτομαι πάντα “εντάξει, αλλά αυτό μπορεί να χαθεί αύριο, πώς θα βεβαιωθώ ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο;”», είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας πως αυτή η ψυχολογική ένταση κορυφώθηκε ακόμη και τη μέρα του γάμου της: «Παντρεύτηκα και ξέσπασα σε κλάματα γιατί σκεφτόμουν, αύριο θα πεθάνω.
Νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό στη ζωή. Όταν κάτι τόσο όμορφο συμβαίνει, φοβάσαι μήπως χαθεί»






































