Categories: Αθλητικά

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.287.556 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Ιουλίου 2020, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.287.556 ευρώ.

Μεταξύ των νικητών ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κέρδισαν από 10.000 ευρώ στα παιχνίδια «ΜΠΟΝΟΥΣ 750Κ» και «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», αντίστοιχα.

Επίσης, δύο τυχεροί παίκτες σε Σκιάθο και Δράμα κέρδισαν από 5.000 ευρώ στο παιχνίδι «SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ πέντε παίκτες σε Αθήνα, Λέσβο και Άργος κέρδισαν από 2.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ». Επιπλέον, 51 παίκτες κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Στην γκάμα των παιχνιδιών προστέθηκε πρόσφατα το νέο παιχνίδι «SUPER ΣΚΡΑΤΣ 1.000.000€», αξίας 10 ευρώ, το οποίο προσφέρει 24 ευκαιρίες για κέρδη έως 1.000.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Recent Posts

8 tips που θα σε βοηθήσουν να την παλέψεις με το κρύο αυτές τις ημέρες!

Κάτι τέτοιες μέρες, που με το που ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου νιώθεις τα…

Σπείρα διαρρηκτών στην Αττική: 12 συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Μία σπείρα διαρρηκτών που δρούσε στην Αττική, «γδύνοντας» σπίτια και εξαπατώντας ηλικιωμένους, εξαρθρώθηκε από τις…

Byron: Χείμαρροι-φονιάδες παρασύρουν αυτοκίνητο στην Άνω Βλυχάδα – Βίντεο ντοκουμέντο

Η κακοκαιρία Byron προκαλεί έντονα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας. Στην Άνω Βλυχάδα, ορμητικοί…

Σκηνές δράσης στη Ρουμανία: Οδηγός με αδιαθεσία εκτόξευσε Mercedes πάνω από οχήματα

Δείτε το video   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από…

Μέτρα έκτακτης ανάγκης από τον Δήμο Αθηναίων για την κακοκαιρία

Σε 24ωρη επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Αθηναίων από το βράδυ της Πέμπτης 4/12 έως και…

SYRIZA (bad) Bank – το σενάριο να πάρει το κόμμα ο Πολάκης

Το κόμμα Τσίπρα δημιουργεί τάσεις φυγής στελεχών, αλλά ο Πολάκης μένει ΣΥΡΙΖΑ (περισσότερα…)