Τρεις συλλήψεις και μία προσαγωγή στην Αχαΐα για τις φωτιές
Συνελήφθη και ομολόγησε 19χρονος για τον εμπρησμό στα Συχαινά – Τρεις συλλήψεις και μία προσαγωγή στην Αχαΐα
Σε σύλληψη 19χρονου προχώρησαν οι αρχές στην Πάτρα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ομολόγησε την εμπλοκή του στον εμπρησμό που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Συχαινών.
Ο 19χρονος φέρεται να εντοπίστηκε κοντά στο σημείο της φωτιάς και, μετά από ανάκριση, παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για την πρόκληση της πυρκαγιάς.
Παράλληλα, η αστυνομία και η Πυροσβεστική συνεχίζουν τις έρευνες στην Αχαΐα, όπου καταγράφηκαν πολλαπλές εστίες φωτιάς. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και μία προσαγωγή για εμπρησμό από πρόθεση ή αμέλεια, στο πλαίσιο της εντατικής προσπάθειας εντοπισμού και απόδοσης ευθυνών.
Οι αρχές τονίζουν ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις.







































