Ως είθισται, η καταβολή των χρημάτων για τους δικαιούχους στα ταμεία θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.
Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Φεβρουαρίου 2025 θα διενεργηθούν για τους μη μισθωτούς την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025.
Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
-Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
-Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Δικαστική προσφυγή κατά των TikTok και Meta κατέθεσαν γονείς στην Ιταλία, υποστηρίζοντας ότι οι αλγόριθμοι…
Για την προσωπική της ζωή και το φλερτ μίλησε η Κόνι Μεταξά, αποκαλύπτοντας πως αυτή…
Νέες φωτογραφίες της Έμιλι Ραταϊκόφσκι από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις έκαναν τον γύρο των social…
Μια ιδιαίτερα τρυφερή οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Νίκα, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη…
Δείτε το video Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από…
Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Μπλέικ Λάιβλι και του Τζάστιν Μπαλντόνι, καθώς…