Όπως αναφέρει ο ΕΦΚΑ, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025, πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα πρώην ταμεία μη μισθωτών.
Επίσης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025, θα καταβληθούν οι συντάξεις των πρώην Ταμείων μισθωτών, καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
-Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
-Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Το καλοκαίρι της στην Κέρκυρα απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της…
Με μια δημόσια παρέμβαση υπέρ της προστασίας των ζώων, ο Morrissey απηύθυνε έκκληση προς τον…
Στη Μύκονο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία για ακόμη μία…
Σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού βρίσκονται οι αρχές σε Γαλλία και Ισπανία, καθώς μεγάλα πύρινα μέτωπα…
Με ιδιαίτερο σεβασμό μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης για τον Στέλιο Καζαντζίδη, αποκαλύπτοντας τη βαθιά σύνδεση…
Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος για τις εμπειρίες του στον έρωτα και τις…