Categories: Lifestyle

Τάσος Ξιαρχό για τον ελληνικό τελικό της Eurovision: Βουλγαρία 2010, ο Θεός με έσωσε και δεν πήγα

Ο χορογράφος ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον ελληνικό τελικό

Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά αποκλείστηκε. Ο χορευτής και χορογράφος ωστόσο τον παρακολούθησε και έκανε τα δικά του σχόλια μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. O Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως η σκηνική παρουσία της Κλαυδίας, που αναδείχτηκε νικήτρια, θα την καταστρέψει, παρότι το τραγούδι της είναι πολύ ωραίο.

Τόνισε επίσης ότι τον έσωσε ο Θεός και δεν πήγε στον ελληνικό τελικό, τον οποίο χαρακτήρισε «Βουλγαρία 2010». Πρόσθεσε μάλιστα πως κάποια στιγμή θα πάει στον μουσικό διαγωνισμό και θα αποδείξει τι σημαίνει Eurovision.

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Ένα τόσο δυνατό τραγούδι της Evangelia και ένα τόσο ωραίο τραγούδι της Κλαυδίας και πηγαίνουν δεξιά αρσιτερά και χοροπηδάνε. Και φοράνε πορτοκαλί ρούχα, με πορτοκαλί background και πορτοκαλί και η τραγουδίστρια; Δεν ξέρω ποιος τα σκέφτεται αυτά. Βουλγαρία 2010 φίλοι μου, που θα κου πείτε ότι ζηλέυω. Να ζηλέψω αυτό; Δεν μπορείς να το ζηλέψεις αυτό. Δόξα σοι ο Θεός που με έσωσε και δεν πήγα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκτέθηκαν. Είναι όλοι ανίκανοι. Και επειδή είναι όλοι ανίκανοι θεωρούνται ικανοί. Δεν τους είπε ένας ”Παιδιά τι λέτε, αυτό δεν είναι ωραίο”. Το υλοποίησαν, το κάνανε αυτό που είδαμε. Κάνανε πρόβες και λέγανε όλοι ”ουάου”. Γκάου είναι αυτό, δεν είναι ουάου. Ακόμα και ο γάτος μου πιο πολλή αισθητική έχει».

Σε άλλο σημείο, ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως το βίντεο με την εμφάνιση της Κλαυδίας θα την καταστρέψει. Όπως ανέφερε: «Αυτό το βίντεο κατέστρεψε την Κλαυδία. Θα την καταστρέψει. Θα το βλέπει η Ευρώπη. Αυτό το βίντεο που τη χαρακτηρίζει, με μία εικόνα που δεν τη χαρακτηρίζει, το τραγούδι είναι συγκλονιστικό, είναι φανταστικό. Το τραγούδι αυτή τη στιγμή έχει υπογραμμιστεί με κίτρινο stabilo. Καταλαβαίνετε ότι αυτό που έκαναν κατέστρεψε την Κλαυδία κα μπορεί και μελλοντικά να της καταστρέψει την καριέρα της. Γιατί έτσι καταστρέφονται οι καριέρες, με τη λάθος στιγμή. Είναι στο χέρι της να διορθώσει το λάθος και να αποδείξει ότι μπορεί, επειδή η ίδια της η χώρα της έκανε αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της».

Ο χορογράφος τόνισε επίσης πως κάποια στιγμή θα πάει στον μουσικό διαγωνισμό και θα αποδείξει τι σημαίνει Eurovision. «Μία φορά θα πάω στη Eurovision, στα πενήντα μου, στα εβδομήντα μου, κάποια στιγμή θα πάω. Θα δείτε τότε τι σημαίνει Eurovision. Είναι κρίμα», ανέφερε.

Recent Posts

Εορτολόγιο σήμερα 24 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν – Σε ποιους θα πείτε «χρόνια πολλά»

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου σήμερα και το εορτολόγιο περιλαμβάνει αρκετά ονόματα που έχουν την τιμητική τους.…

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Όπου κι αν πάω, έναν ηλίθιο θα βρω» – Η απορία που εξέφρασε στο TikTok

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή και αυθόρμητη ανάρτηση επέστρεψε στα social media η Πόπη Μαλλιωτάκη, μοιραζόμενη…

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επιστροφή στην καθημερινή ζώνη – Η σχέση με την εμφάνισή της και η ευτυχία στη ζωή της

Για την επιστροφή της στην καθημερινή τηλεοπτική ζώνη, τη σχέση που έχει πλέον με την…

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 25 Σεπτεμβρίου – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Συνεχίζονται οι καταβολές από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, με…

Μάργκοτ Ρόμπι: Άλλαξε το επίθετό της δέκα χρόνια μετά τον γάμο της με τον Τομ Ακερλέϊ

Μια αλλαγή που πέρασε απαρατήρητη για χρόνια έκανε η Μάργκοτ Ρόμπι, καθώς αποφάσισε να χρησιμοποιεί…

Λόταρ Ματέους: Στο Oktoberfest με την 27χρονη σύντροφό του – Η διαφορά ηλικίας που σχολιάστηκε

Ο Λόταρ Ματέους έδωσε το «παρών» στο Oktoberfest, έχοντας στο πλευρό του την 27χρονη σύντροφό…