Θρήνος για τον 18χρονο Έλληνα που δολοφονήθηκε στη Βραζιλία – Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του

Θρήνος για τον 18χρονο Έλληνα που δολοφονήθηκε στη Βραζιλία – Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του

18χρονος

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Βραζιλία, όπου ένας 18χρονος Έλληνας έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση ληστών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νεαρό θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ληστείας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του, συντετριμμένος, αποχαιρέτησε το παιδί του με μια σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας συγκίνηση και οργή σε όλη την Ελλάδα.

Ένα νέο παιδί, ένας 18χρονος Έλληνας με καταγωγή από τη Ρόδο, έπεσε νεκρός από σφαίρες αδίστακτων ληστών στη Βραζιλία, σήμερα τα ξημερώματα (26.10.2025). Η άγρια δολοφονία έγινε στην επιχείρηση που εργάζονταν το θύμα.

Η οικογένεια του 18χρονου Θοδωρή είχε μεταναστεύσει στη Βραζιλία πριν από λίγα χρόνια για ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο σήμερα γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), έπεσε θύμα ληστών που μπούκαραν στο εστιατόριο που δούλευε με σκοπό να αδειάσουν τα ταμεία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει περισσότερες πληροφορίες για τη στυγερή δολοφονία, παρά μόνο πως ο Έλληνας έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς.

Η είδηση θανάτου του νεαρού έχει βυθίσει στον θρήνο ολόκληρη τη Ρόδο και προφανώς την οικογένειά του.

Ο πατέρας του ανέβασε στα social media σπαρακτική ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον γιο του.

«Ανεξήγητος πόνος! Το να σε χάνω τόσο νέο! Απίστευτο! Σε αγαπώ γιε μου!», έγραψε στη λεζάντα.

Πληροφορίες από rodiaki.gr