Categories: Ελλάδα

Τρελή πορεία στην Ιόνια Οδό: 18χρονος οδηγούσε με 218 χλμ./ώρα και χωρίς πινακίδες

Σοκ προκαλεί η επικίνδυνη οδήγηση ενός 18χρονου στην Ιόνια Οδό, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 218 χλμ./ώρα, χωρίς να φέρει πινακίδες κυκλοφορίας. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, αναζητώντας τον νεαρό οδηγό, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών στους αυτοκινητοδρόμους της χώρας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται, με στόχο την πρόληψη παρόμοιων επικίνδυνων περιστατικών.

Μία κινηματογραφική καταδίωξη έγινε στην Ιόνια οδό, αφού 18χρνος οδηγός που έτρεχε με ταχύτητα 218 χιλιομέτρων και χωρίς πινακίδες, δεν σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο.

Το πρωί της Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2025 αστυνομικοί της τροχαίας έκαναν ακόμα μία καταδίωξη αφού εντόπισαν τον 18χρονο στο ύψος της Φιλιππιάδας, στην Ιόνια Οδό, να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς πινακίδα και να τρέχει με ταχύτητα 218 χιλιομέτρων την ώρα, ξεπερνώντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο των 100 χλμ./ώρα.

Παρότι οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει, ο 18χρονος τους προσπέρασε και συνέχισε κανονικά την πορεία του, επιχειρώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε μία καταδίωξη σαν από ταινία, με τα Κέντρα Επιχειρήσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας να συντονίζουν την επιχείρηση.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Αντιρρίου – Ιωαννίνων τον εντόπισαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στο ύψος του Μεσολογγίου, συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης αστυνομικών, ενώ του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 2.350 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 14 μήνες.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Recent Posts

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είναι τραγικό να ρωτούν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για εμένα, έχει προχωρήσει»

Σε δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολιάζοντας ερωτήσεις που –όπως ανέφερε– εξακολουθούν να απευθύνονται…

Ιωάννα Τούνη: «Ό,τι κι αν κάνεις, πάντα θα υπάρχει κριτική»

Με μία δημόσια τοποθέτηση που συζητήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στη…

Βάνα Μπάρμπα: Η δύσκολη περίοδος που κυριαρχούσε ο φόβος για καρκίνο

Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος της ζωής της περιγράφει η Βάνα Μπάρμπα, κατά την οποία ο…

Ένας χρόνος χωρίς τον Αλέξη Κούγια– Συγκίνηση από την ανάρτηση του Χρίστος Κούγιας

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια, με την οικογένειά του να τιμά…

Παγκόσμια ανησυχία για τα Στενά του Ορμούζ – «Φρένο» στις διελεύσεις μετά τα πλήγματα στο Ιράν

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η ναυσιπλοΐα στον Περσικό Κόλπο, καθώς μετά τα στρατιωτικά πλήγματα σε…

Ηχηρό μήνυμα από το Σύνταγμα για τα Τέμπη – Συγκέντρωση με μαζική συμμετοχή και συνεχή ενημέρωση

Σε μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών, πολίτες κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα,…