Τριαντάφυλλος σε Βαγγέλη Περρή: «Χίλια συγγνώμη, δεν το ήξερα»

Τριαντάφυλλος σε Βαγγέλη Περρή: «Χίλια συγγνώμη, δεν το ήξερα»

Τριαντάφυλλος σε Βαγγέλη Περρή: «Χίλια συγγνώμη, δεν το ήξερα»

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε παρανόηση ή λάθος στη δήλωσή του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής τόνισε ότι η αφορμή δεν ήταν σκόπιμη, εκφράζοντας ειλικρινή μεταμέλεια και διάθεση να ξεκαθαρίσει το περιστατικό.

Η δημόσια συγγνώμη του Τριαντάφυλλου ήρθε μετά από μια σειρά σχολίων ή δηλώσεων που φαίνεται πως παρερμηνεύτηκαν. «Χίλια συγγνώμη, δεν το ήξερα», είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Περρή, προσπαθώντας να κατευνάσει τυχόν παρεξηγήσεις και να επισημάνει ότι δεν υπήρξε πρόθεση πρόκλησης αντιπαράθεσης.

Ο ίδιος τόνισε ότι σέβεται τον δημοσιογράφο και τη δουλειά του, και ότι η δήλωσή του είχε γίνει χωρίς να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες. Πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να ξεκαθαρίζονται τέτοια θέματα με ειλικρίνεια, ώστε να αποφευχθούν φήμες ή παρανοήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα των εμπλεκόμενων.

Η κίνηση αυτή δείχνει μια πιο ήπια και ώριμη πλευρά του καλλιτέχνη, που, παρά την έντονη προσωπικότητα και τα δυνατά λόγια που τον χαρακτηρίζουν, μπορεί να αναγνωρίσει λάθη και να αναλάβει ευθύνη. Οι αντιδράσεις στα social media ήταν ανάμεικτες, με πολλούς να επικροτούν τη διάθεση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει συγγνώμη και να «κλείσει» το θέμα χωρίς φασαρία.

Η δημόσια τοποθέτησή του λειτουργεί επίσης ως υπενθύμιση για το πόσο γρήγορα μπορούν να παρερμηνευτούν δηλώσεις στον κόσμο της τηλεόρασης και της δημοσιότητας — και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει διάθεση επικοινωνίας και ειλικρίνειας για την επίλυση τέτοιων καταστάσεων.