Woman pulls money out of an envelope on laptop background, wages, bonus or bribe concept
Μετά τις 20 Οκτωβρίου αναμένεται να αρχίσουν τα μαθήματα για τους συμμετέχοντες του προγράμματος κατάρτισης της ΔΥΠΑ που αφορά στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν voucher 750 ευρώ.
Η πληρωμή των vouchers θα γίνει όταν ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα κατάρτισης και οι ωφελούμενοι στα Μητρώα ΔΥΠΑ περάσουν με επιτυχία τη σχετική πιστοποίηση – αξιολόγηση.
Η μικρή καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα οφείλεται στον έλεγχο των δικαιολογητικών και στον τελικό σχηματισμό των τμημάτων, διαδικασία που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη από τα Κέντρα Κατάρτισης (ΚΕΔΙΒΙΜ). Σε σχετικές ενημερώσεις που στάλθηκαν με email στους συμμετέχοντες αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα τμήματα θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Οκτωβρίου. Αυτήν την περίοδο γίνεται ο έλεγχος των δικαιολογητικών και η απαραίτητη διαδικασία για την ένταξή σας σε τμήμα».
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων κατάρτισης και τη συμμετοχή στις εξετάσεις -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- ο ωφελούμενος δικαιούται ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών. Εφόσον επιτύχει στις εξετάσεις, λαμβάνει το 100% του ποσού.
Όσοι πρόλαβαν να κάνουν εγγραφή έχουν ήδη λάβει έναν μοναδικό αριθμό ΚΑΥΑΣ, απαραίτητο για τα επόμενα βήματα και την επιλογή και παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης.
Η τακτική άσκηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συμμάχους για τη διατήρηση της καλής υγείας,…
Μερικά στιγμιότυπα από το φετινό της καλοκαίρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Βικτώρια…
Με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιέγραψε ο Σταύρος Φλώρος τις στιγμές που έζησε στη θάλασσα του Αγίου…
Το αστέρι της Ντόλι Πάρτον στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ αποκαταστάθηκε, λίγες μόλις ημέρες…
Η μόδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι τίποτα δεν χάνεται πραγματικά. Οι τάσεις επιστρέφουν, αποκτούν…
Το Γουέμπλεϊ τιμά τον Φρέντι Μέρκιουρι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, 35 χρόνια μετά τον θάνατό…