Σοβαρό τροχαίο στην Πέλλα: Δύο 21χρονοι τραυματίες, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση

53

asthenoforo

Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου η κατάσταση του ενός κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή

Δύο 21χρονοι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λίγο έξω από τη Σκύδρα, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Φλώρινας. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δύο νεαροί εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στους επιβαίνοντες.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει τον έναν από τους επιβαίνοντες, καθώς είχε παγιδευτεί στις λαμαρίνες. Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου η κατάσταση του ενός κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή. Ο δεύτερος νεαρός φέρει ελαφρότερα τραύματα και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Έδεσσας διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ εξετάζεται αν η υπερβολική ταχύτητα ή η ολισθηρότητα του οδοστρώματος συνέβαλαν στην εκτροπή του οχήματος. Η παλιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Φλώρινας είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της, με αρκετά τροχαία ατυχήματα να έχουν σημειωθεί στο παρελθόν. Οι τοπικές αρχές εκφράζουν ανησυχία και ζητούν λήψη άμεσων μέτρων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή.