Πνγιμός στο Παλαιό Φάληρο – Στον ανακριτή η μητέρα του 3χρόνου κοριτσιού

Πνγιμός στο Παλαιό Φάληρο - Στον ανακριτή η μητέρα του 3χρόνου κοριτσιού

Πνγιμός στο Παλαιό Φάληρο - Στον ανακριτή η μητέρα του 3χρόνου κοριτσιού

 

Tην πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα Κυριακή (3/8) η 32χρονη μητέρα

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Κυριακή η 32χρονη Αλγερινή μητέρα που συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί για τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού της στο Παλαιό Φάληρο.

Στη 32χρονη ασκήθηκε χθες ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μέλους της οικογένειας το οποίο από οποιαδήποτε αιτία είναι ανίκανο να αντισταθεί κατά εξακολούθηση.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη με θύμα το ανήλικο κοριτσάκι που βρέθηκε πνιγμένο στο Παλαιό Φάληρο διώκεται η 32χρονη η οποία εντός της ημέρας θα βρεθεί αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την προανάκριση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο 3χρονο κοριτσάκι οι κηλίδες αίματος

Χθες έγινε γνωστό ότι στο δώμα της πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια όπου διέμενε η 32χρονη μητέρα, μαζί με τα παιδιά της, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Από την ανάλυση του δείγματος στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε ότι το αίμα ανήκει στο 3χρονο κοριτσάκι.  Το νέο εύρημα μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που ερευνούν αν το παιδί είχε όντως ατύχημα στο μπάνιο, όπως ισχυρίζεται η μητέρα του ή αν το αίμα προέρχεται από κακοποίηση που υπέστη.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη κατά τη σύλληψή της ισχυρίστηκε ότι το παιδί χτύπησε το μπάνιο και ύστερα το πήρε πήρε και μαζί με τα άλλα δύο παιδιά πήγαν στη θάλασσα όπου το άφησε. Αργότερα στους Λιμενικούς άλλαξε τα λεγόμενά της και είπε ότι το παιδί της γλίστρησε στη θάλασσα.

Έρευνες στην πολυκατοικία και το διαμέρισμα

Πνγιμός στο Παλαιό Φάληρο - Στον ανακριτή η μητέρα του 3χρόνου κοριτσιού

Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε η μητέρα του κοριτσιού

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί συνομίλησαν με όλους τους ενοίκους που βρίσκονταν στην πολυκατοικία, προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Στελέχη του λιμενικού και άνδρες από το τμήμα ανθρωποκτονιών, έκαναν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια, ερευνώντας χθες για πάνω από οχτώ ώρες. Ανακάλυψαν πλήθος ευρημάτων, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστηρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση.

Μεταξύ άλλων έχουν συγκεντρώσει άλμπουμ φωτογραφιών και κάρτες μνήμης SD. Επίσης έχουν βρεθεί και τα παπούτσια-παντόφλες που φορούσε η μητέρα το επίμαχο βράδυ, όταν περιέφερε σε καρότσι το κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο. Ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμα  το ασπρόμαυρο φόρεμα που φορούσε η μητέρα, όταν την κατέγραψαν οι κάμερες.