«Η Τζένη Θεωνά μοιράζεται στιγμές από την εγκυμοσύνη της – Φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα»

«Η Τζένη Θεωνά μοιράζεται στιγμές από την εγκυμοσύνη της – Φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα»

«Η Τζένη Θεωνά μοιράζεται στιγμές από την εγκυμοσύνη της – Φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα»

Η Τζένη Θεωνά μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της. Το βράδυ της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου 2025, η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας μαγιό και λάμπει από ευτυχία. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ακόμα γιορτάζω αυτή τη φουσκίτσα», εκφράζοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για την εγκυμοσύνη της. Η Τζένη Θεωνά και ο σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης, ανυπομονούν να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ ήδη έχουν έναν γιο, τον 6χρονο Αρίωνα, που περιμένει με χαρά το αδελφάκι του.

Η Τζένη Θεωνά μετράει αντίστροφα τις μέρες για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και η  ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης, έχουν ήδη ένα παιδί και θα γίνουν σύντομα για δεύτερη φορά γονείς, περιμένοντας να καλωσορίσουν ακόμα έναν μικρό μπόμπιρα και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Χθες το βράδυ, Παρασκευή (12/9), η Τζένη Θεωνά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και μαγίο.

«Ακόμα γιορτάζω αυτή τη φουσκίτσα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ηθοποιός.

«Ήταν σοκαριστικό και φοβερά πληγωτικό και αισθάνθηκα, τολμώ να πω, ένα μικρό πένθος, ότι κάτι κλείνει. Ήταν και λίγο σκληρός ο τρόπος έτσι όπως ειπώθηκαν τα πράγματα, χωρίς πρόθεση. Με κατέβαλε πάρα πολύ. Πληγώθηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

 

Πέρασα μία εβδομάδα εφιαλτική και σε μία εβδομάδα έκανα τεστ και ήμουν έγκυος. Ήταν φανταστικό, γιατί όταν μου τα έλεγε αυτά η συγκεκριμένη γιατρός ήμουν έγκυος», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Buongiorno η Τζένη Θεωνά για τον τρόπο με τον οποίο την είχε αντιμετωπίσει ο προηγούμενος γυναικολόγος της.