Ρία Ελληνίδου σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: Η χιουμοριστική ανταλλαγή για τα σχέδια της μεγάλης ημέρας

Ρία Ελληνίδου σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: Η χιουμοριστική ανταλλαγή για τα σχέδια της μεγάλης ημέρας

Ρία Ελληνίδου σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: Η χιουμοριστική ανταλλαγή για τα σχέδια της μεγάλης ημέρας

Με χιούμορ και παιχνιδιάρικο τόνο, η Ρία Ελληνίδου απευθύνθηκε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από τη σημαντική στιγμή της ζωής τους. Η σύντομη ανταλλαγή τους στα social media δείχνει την οικειότητα και την καλή διάθεση μεταξύ τους.

Η Ρία Ελληνίδου δεν έκρυψε την ανυπομονησία της και απευθύνθηκε στον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου με ένα χιουμοριστικό μήνυμα: «Πες μου ημερομηνία να ραφτώ». Η απάντηση του Δημήτρη ήταν το ίδιο παιχνιδιάρικη, αλλά και καθησυχαστική: «Σχεδόν όλα έτοιμα».

Η σύντομη αυτή ανταλλαγή αποτυπώνει με έναν ανάλαφρο τρόπο την προετοιμασία τους για τα σχέδια που βρίσκονται προ των πυλών, αφήνοντας τους θαυμαστές τους να χαμογελούν και να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη.

Οι ακόλουθοί τους στα social media σχολίασαν με ενθουσιασμό, με πολλούς να εκφράζουν τη χαρά τους για τη χαλαρή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ του ζευγαριού, ενώ παράλληλα περιμένουν να μάθουν και την επίσημη ημερομηνία της μεγάλης στιγμής.

Η ανταλλαγή αυτή δείχνει ότι, παρά τον ενθουσιασμό και την προετοιμασία, η Ρία και ο Δημήτρης διατηρούν το χιούμορ τους, κάνοντας την κοινή τους ζωή ακόμη πιο όμορφη και οικεία για όσους τους ακολουθούν.