
Με χιούμορ αλλά και σαφήνεια απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο. Η παρουσιάστρια σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της σχετικό πρωτοσέλιδο περιοδικού, ξεκαθαρίζοντας πως οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα.
Αφορμή στάθηκε πρωτοσέλιδο περιοδικού που κυκλοφόρησε με τίτλο ο οποίος άφηνε να εννοηθεί ότι η παρουσιάστρια περιμένει παιδί. Η ίδια, σχολιάζοντας το δημοσίευμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, δεν έκρυψε την έκπληξή της για το περιεχόμενό του.
«Ένα περιοδικό γράφει ότι είμαι έγκυος. Είναι αστείοι αυτοί οι τίτλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία βάση πίσω από τις συγκεκριμένες πληροφορίες.
Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν, υπογραμμίζοντας πως συχνά κυκλοφορούν δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα. Παράλληλα, αντιμετώπισε το θέμα με διάθεση αυτοσαρκασμού, χωρίς ωστόσο να κρύψει την ενόχλησή της για την αναπαραγωγή ανυπόστατων πληροφοριών.
Το τελευταίο διάστημα η προσωπική της ζωή βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, γεγονός που οδηγεί σε εικασίες και σενάρια τα οποία πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με τη δημόσια τοποθέτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου επιχείρησε να κλείσει οριστικά τη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.







































