
Μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή μοιράστηκαν στο Παρίσι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα φιλί στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
Οι δυο τους βρέθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με προσωπικές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να περπατούν μαζί και να δείχνουν ιδιαίτερα διαχυτικοί, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη στενή σχέση που διατηρούν.
Η Νίκολα Πελτζ επέλεξε για την έξοδό της ένα κομψό σύνολο με cropped γούνινο jacket και μαύρο παντελόνι, ενώ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ κινήθηκε σε πιο casual γραμμή, φορώντας λευκό πουκάμισο και jacket. Οι δυο τους, παρά τα φλας των φωτογράφων, έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην «πόλη του φωτός».
Το τρυφερό στιγμιότυπο έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το ζευγάρι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι μόνο για τις εμφανίσεις του στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά και για τις οικογενειακές εντάσεις που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τα διεθνή μέσα.
Ο Μπρούκλιν και η Νίκολα επέλεξαν να μην παρευρεθούν στο show της Βικτόρια Μπέκαμ στην Paris Fashion Week. Αντίθετα, έδωσαν το «παρών» σε άλλες εκδηλώσεις μόδας, μεταξύ των οποίων και στο show του οίκου Balenciaga, όπου εμφανίστηκαν μαζί στην πρώτη σειρά.
Παρά το γεγονός ότι η απουσία τους από το fashion show της Βικτόρια Μπέκαμ σχολιάστηκε έντονα, οι δυο τους φαίνεται πως προτίμησαν να αξιοποιήσουν την επίσκεψή τους στο Παρίσι περνώντας χρόνο μαζί και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.
Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, το ζευγάρι επικεντρώνεται αυτή την περίοδο στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον χρόνο που περνά μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Το φιλί τους στους δρόμους του Παρισιού, με το εμβληματικό σκηνικό της πόλης να συμπληρώνει τη στιγμή, αποτέλεσε ένα ακόμη δημόσιο δείγμα της σχέσης τους και ήταν αρκετό για να τραβήξει τα βλέμματα των φωτογράφων.



































