Η συγκινητική δημοσίευση στο Instagram
Μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι σεισμοί στη Σαντορίνη προκαλώντας διεθνές ενδιαφέρον . Πολλοί από του κατοίκους ‘έχουν αποχωρήσει από το νησί ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους μέσω των social media.
Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος εξέφρασε την ανησυχία της μέσω μίας δημοσίευσης της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
λέγοντας: « Τώρα περισσότεροι από 500 σεισμοί μέσα σε λίγες μέρες, με περισσότερους από 11.000 να εκκενώνονται από τα σπίτια τους. Σε φίλους, οικογένεια και σε όλους όσους επηρεάζονται, στέλνω την αγάπη, τις σκέψεις και τις προσευχές μου σε όλους σας. Δεν ξέρω γιατί το 2025 έπρεπε να ξεκινήσει έτσι. Προσευχήσου για τη Σαντορίνη.
Δείτε την ανάρτηση της στo Instagram
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.