Ολίβια Κούλπο: Περιμένει το δεύτερο παιδί της – «Το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων»

Ολίβια Κούλπο: Περιμένει το δεύτερο παιδί της – «Το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων»

Ολίβια Κούλπο: Περιμένει το δεύτερο παιδί της – «Το πιο όμορφο δώρο γενεθλίων»

Τη χαρμόσυνη είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η Ολίβια Κούλπο, με την πρώην Μις Υφήλιο να μοιράζεται τη χαρά της μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση. Όπως ανέφερε, η νέα αυτή περίοδος της ζωής της αποτελεί για εκείνη «το καλύτερο δώρο γενεθλίων».

Η Ολίβια Κούλπο ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της, καθώς ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η πρώην Μις Υφήλιος γνωστοποίησε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Στην ανάρτησή της, η ίδια χαρακτήρισε την εγκυμοσύνη ως «το καλύτερο δώρο γενεθλίων», δείχνοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η νέα εμπειρία για την ίδια και την οικογένειά της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι, αλλά και αρκετές προσωπικότητες της showbiz, έσπευσαν να της στείλουν ευχές και μηνύματα αγάπης.

Η Ολίβια Κούλπο διατηρεί έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλούς να σχολιάζουν τη λάμψη και την ευτυχία που εκπέμπει στις πρόσφατες φωτογραφίες της.