
Ο Σταύρος Φλώρος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και αναφέρθηκε στην υποστήριξη που περίμενε να έχει από την οικογένειά του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως αποκάλυψε, οι γονείς του δεν κλήθηκαν από την παραγωγή, κάτι που όπως ανέφερε τον επηρέασε.
«Δεν έλαβα την υποστήριξη που ήλπιζα»
Ο Σταύρος Φλώρος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στις προσδοκίες που είχε σχετικά με την παρουσία των δικών του ανθρώπων.
Όπως εξήγησε, θα ήθελε να έχει περισσότερη στήριξη από την οικογένειά του, ιδιαίτερα σε μια τόσο απαιτητική εμπειρία.
«Η παραγωγή δεν κάλεσε τους γονείς μου»
Ο ίδιος αποκάλυψε πως η παραγωγή του Survivor δεν κάλεσε τους γονείς του, γεγονός που, όπως ανέφερε, αποτέλεσε για εκείνον μια απογοήτευση.
Η παρουσία της οικογένειας αποτελεί συχνά σημαντικό κομμάτι για τους παίκτες ενός παιχνιδιού επιβίωσης, καθώς η συναισθηματική φόρτιση και η απόσταση από τους δικούς τους ανθρώπους κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο δύσκολη.
Η εμπειρία του στο Survivor
Ο Σταύρος Φλώρος μίλησε ανοιχτά για όσα περίμενε να ζήσει στο παιχνίδι και για όσα τελικά αντιμετώπισε. Η έλλειψη της συγκεκριμένης οικογενειακής παρουσίας ήταν, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, ένα από τα σημεία που τον προβλημάτισαν περισσότερο.
Πλέον, έχοντας αφήσει πίσω του την εμπειρία του Survivor, ο ίδιος κάνει τον δικό του απολογισμό για όσα έζησε και για τις στιγμές που θα ήθελε να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.








































