
Στους καθημερινούς ρυθμούς της στην Αμερική επέστρεψε η Μαρία Μενούνος, μετά το καλοκαίρι που πέρασε στην Ελλάδα, και αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της μια ιδιαίτερα όμορφη οικογενειακή στιγμή.
Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μπήκε στο μποστάνι του σπιτιού της μαζί με την κόρη της, Αθηνά, και τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μενούνο, με τους τρεις τους να ασχολούνται με τη συγκομιδή των καρπών του κήπου.
Ένα μποστάνι γεμάτο καρπούς
Η Μαρία Μενούνος έχει δημιουργήσει στον κήπο του σπιτιού της ένα μεγάλο μποστάνι, όπου καλλιεργούνται λαχανικά και φρούτα. Όπως αποκάλυψε μέσα από την ανάρτησή της, ο πατέρας της είναι εκείνος που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της φροντίδας του κήπου.
Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, η ίδια και η μικρή Αθηνά μαζεύουν λαχανικά, ενώ η οικογένεια απολαμβάνει μια διαφορετική δραστηριότητα, μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Στη συγκομιδή προστέθηκαν και τα μύρτιλα από τοπική φάρμα, τα οποία η Αθηνά μάζεψε μαζί με μια φίλη της.
«Ο παππούς δουλεύει πολύ σκληρά»
Η Μαρία θέλησε, μάλιστα, να δείξει στην κόρη της πόση προσπάθεια χρειάζεται για να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί ένας πλούσιος κήπος.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, εξήγησε στην Αθηνά ότι ο παππούς της εργάζεται πολύ σκληρά για να είναι ο κήπος γεμάτος καρπούς, ώστε η οικογένεια να μη χρειάζεται να αγοράζει συνεχώς λαχανικά από το σούπερ μάρκετ.
Η μικρή φαίνεται πως έχει ενθουσιαστεί με τη διαδικασία. Έχει ήδη αναλάβει να ποτίζει τον κήπο και να μαζεύει τα λαχανικά, ενώ, σύμφωνα με τη μητέρα της, απολαμβάνει ακόμη και τα φασολάκια κατευθείαν από το φυτό.
«Μαμά, δεν είναι τέλειο που δεν χρειάζεται να πάμε στο μάρκετ;», φέρεται να της είπε η Αθηνά, με τη Μαρία να δηλώνει πόσο την αγαπά και να αποκαλύπτει πως του χρόνου η κόρη της θα έχει το δικό της κομμάτι στον κήπο για να φυτεύει.
Η οικογένεια στο επίκεντρο
Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα, όπου πέρασε χρόνο με την κόρη της και μοιράστηκε μαζί της ιδιαίτερες στιγμές.
Μάλιστα, τον Αύγουστο οι δυο τους βρέθηκαν στην Τήνο για προσκύνημα στην Παναγία της Ευαγγελίστριας, με τη Μαρία να μιλά για μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής της.
Η ίδια φαίνεται πως επιδιώκει να δημιουργεί για την Αθηνά αναμνήσεις που συνδέονται όχι μόνο με τα ταξίδια και τις ξεχωριστές εμπειρίες, αλλά και με τις απλές στιγμές της οικογενειακής ζωής.
Και ο κήπος του σπιτιού τους μοιάζει να έχει πλέον γίνει ένας από τους αγαπημένους χώρους της μικρής, με τον παππού της να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Τα μύρτιλα ήταν πεντανόστιμα»
Από την καλοκαιρινή συγκομιδή δεν έλειψαν φυσικά και τα φρούτα. Η Μαρία αποκάλυψε πως τα μύρτιλα ήταν ιδιαίτερα νόστιμα, ενώ η Αθηνά και η φίλη της διασκέδασαν πολύ μαζεύοντάς τα.
Με απλές εικόνες από τον κήπο και μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή, η παρουσιάστρια έδειξε μια πιο προσωπική πλευρά της ζωής της στην Αμερική.
Μια καθημερινότητα που για την ίδια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αξία: η οικογένεια, η φύση και οι μικρές χαρές που μένουν τελικά περισσότερο στη μνήμη.






































