
Την ευγνωμοσύνη της στον Νίκο Καρβέλα για τη συμβολή του στην καριέρα της εξέφρασε η Έφη Σαρρή, αναγνωρίζοντας πως τα τραγούδια που της έγραψε αποτέλεσαν τη βάση της πορείας της στο τραγούδι. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, αναφερόμενη τόσο στη συνεργασία τους όσο και στη διαμάχη του συνθέτη με την Άννα Βίσση.
«Σ’ αυτά τα τραγούδια πάτησα και ό,τι έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτά τα τραγούδια. Έχω κάνει και άλλους δίσκους, αλλά αυτοί οι δύο σηκώσανε έναν άνθρωπο στα χέρια τους. Οπότε τι να πω. Είμαι πολύ ευγνώμων», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Έφη Σαρρή αναγνώρισε, μάλιστα, και τη συμβολή της Άννας Βίσση στην επιτυχία των τραγουδιών, προσθέτοντας: «Καλά και στη Βίσση βέβαια, γιατί και αυτή έβαλε το χεράκι της για να γίνει αυτό».
«Θα ήθελα να τα ξαναβρούν» – Τι είπε για Καρβέλα και Βίσση
Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκατασταθούν οι σχέσεις ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, τους οποίους χαρακτήρισε ένα «αχτύπητο δίδυμο».
«Εγώ θεωρώ ότι είναι ένα αχτύπητο δίδυμο και ως έτσι τους ξέρω, ως έτσι τους θέλω. Το πιο σοβαρό πλάνο και το πιο ωραίο θα ήταν να τα ξαναβρούν», ανέφερε.
Σχολιάζοντας τη διαμάχη που αφορά τα τραγούδια και τα πνευματικά δικαιώματα, η Έφη Σαρρή σημείωσε ότι η απόφαση για το τι θα συμβεί με τα έργα ανήκει στον δημιουργό τους.
«Νομίζω είναι ένα θέμα του δημιουργού το τι θα κάνει με τα τραγούδια του. Τελευταία δεν έχω μιλήσει μαζί του», είπε για τον Νίκο Καρβέλα, προσθέτοντας ότι τον θεωρεί βαθιά συναισθηματικό άνθρωπο και εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ίσως να μην οδηγήσει τη διαμάχη στα άκρα.
Η τρομακτική εμπειρία με θαυμαστή της
Στην ίδια συνέντευξη, η Έφη Σαρρή περιέγραψε και μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με έναν νεαρό θαυμαστή, ο οποίος, όπως είπε, κατάφερε να μπει στο καμαρίνι της ενώ εκείνη ήταν μόνη.
«Ένα νέο αγόρι βρήκε έναν τρόπο και μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ», ανέφερε, εξηγώντας ότι φοβήθηκε από τη συμπεριφορά του.
Όπως περιέγραψε, ο νεαρός είχε μαζί του ένα μεγάλο άλμπουμ με φωτογραφίες του, ενώ στη συνέχεια της έστελνε γράμματα και φωτογραφίες, επιμένοντας ότι εκείνος ήταν η ίδια και πως εκείνη είχε μπερδευτεί. Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε την εμπειρία ιδιαίτερα δυσάρεστη.
«Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός που δέχτηκα ήταν από άντρα συνάδελφο»
Η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε, τέλος, στον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Όπως υποστήριξε, η μεγαλύτερη πίεση δεν προήλθε από γυναίκα συνάδελφό της, αλλά από έναν άντρα με τον οποίο είχε συνεργαστεί επανειλημμένα.
«Ο πιο πολύς ανταγωνισμός προς εμένα ήταν από έναν συγκεκριμένο άντρα που έτυχε να δουλέψω μαζί του πάρα πολλές φορές», είπε, προσθέτοντας ότι ένιωσε πως είχε δεχτεί ένα είδος bullying, καθώς, κατά την άποψή της, οι γυναίκες εκτοπίζονταν από τα νυχτερινά σχήματα.
Η τραγουδίστρια δεν κατονόμασε τον συγκεκριμένο συνάδελφο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε αντίστοιχο πρόβλημα με κάποια γυναίκα της μουσικής σκηνής.






































