Η Κλέλια Ανδριολάτου καλωσορίζει τα 30 με μια βουτιά στο Πήλιο εν μέσω συννεφιάς

Η Κλέλια Ανδριολάτου καλωσορίζει τα 30 με μια βουτιά στο Πήλιο εν μέσω συννεφιάς

Η Κλέλια Ανδριολάτου καλωσορίζει τα 30 με μια βουτιά στο Πήλιο εν μέσω συννεφιάς

Με μια τολμηρή βουτιά στη θάλασσα και αρκετή δόση χιούμορ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη δεκαετία των 20 η Κλέλια Ανδριολάτου. Η πρωταγωνίστρια του «Maestro» βρίσκεται στο αγαπημένο της Πήλιο, όπου απολαμβάνει μια φθινοπωρινή απόδραση λίγο πριν από τα 30ά γενέθλιά της, τα οποία έχει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Παρά τον συννεφιασμένο ουρανό και τις φθινοπωρινές συνθήκες, η ηθοποιός δεν δίστασε να φορέσει το μαγιό της και να βουτήξει στα νερά, δείχνοντας πως η διάθεσή της παραμένει καλοκαιρινή ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, η Κλέλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την εξόρμησή της, προκαλώντας χαμόγελα με την ατάκα που επέλεξε για να περιγράψει την περίσταση.

«Για τα 30, ρε γαμώτο»

Στο βίντεο, η ηθοποιός εμφανίζεται με ολόσωμο μαγιό, κοιτάζει την κάμερα και αναφέρεται με χιουμοριστική διάθεση στη νέα δεκαετία που βρίσκεται προ των πυλών. «Λοιπόν, βρισκόμαστε στο Πήλιο και έχω να πω για τα τριάντα, ρε γαμώτο», ακούγεται να λέει, πριν τρέξει προς τη θάλασσα και κάνει τη βουτιά της.

Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με τη φράση «Για τα 30, ρε γαμώτο», αντιμετωπίζοντας με αυτοσαρκασμό την αλλαγή της ηλικιακής δεκαετίας. Το στιγμιότυπο αποτυπώνει την αυθόρμητη διάθεσή της, αλλά και την επιθυμία της να υποδεχτεί τα γενέθλιά της με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η επιλογή της να βουτήξει στη θάλασσα παρά τη συννεφιά έδωσε έναν καλοκαιρινό τόνο στην απόδρασή της, με το βίντεο να αποτελεί μια μικρή γεύση από τις στιγμές που απολαμβάνει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το Πήλιο, ένας αγαπημένος προορισμός

Το Πήλιο αποτελεί έναν από τους προορισμούς στους οποίους η Κλέλια Ανδριολάτου επιστρέφει συχνά, καθώς της προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσει μέσα στη φύση και κοντά στη θάλασσα. Η περιοχή, με τα παραθαλάσσια χωριά, το πράσινο και τα ιδιαίτερα τοπία της, διατηρεί τη γοητεία της και τους φθινοπωρινούς μήνες.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός επέλεξε να περάσει εκεί τις ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, απολαμβάνοντας μια μικρή απόδραση μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η βουτιά της, μάλιστα, έδωσε στην εξόρμηση έναν πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, καθώς δεν άφησε τον καιρό να χαλάσει τη διάθεσή της.

Με το hashtag #birthdayweekend, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμές από το εορταστικό διήμερο, αφήνοντας να φανεί πως ήθελε να υποδεχτεί τη νέα ηλικία της με χαλαρή διάθεση και αυθορμητισμό.

Η νέα δεκαετία για την πρωταγωνίστρια του «Maestro»

Η Κλέλια Ανδριολάτου συμπληρώνει τα 30 της χρόνια τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, σε μια περίοδο κατά την οποία συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε ακόμη περισσότερο μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία ξεχώρισε στην ελληνική τηλεόραση και απέκτησε διεθνή απήχηση μέσω του Netflix.

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμές από τα ταξίδια και την καθημερινότητά της, διατηρώντας άμεση επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η φετινή της προετοιμασία για τα γενέθλια είχε, λοιπόν, άρωμα θάλασσας και μια δόση χιούμορ. Με μια βουτιά στο Πήλιο και μια αυθόρμητη ατάκα, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά τα 20 της χρόνια και υποδέχεται τη νέα δεκαετία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.