Γιώργος Λιανός: «Η ευθύνη για το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου βαραίνει τον καπετάνιο»

Γιώργος Λιανός: «Η ευθύνη για το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου βαραίνει τον καπετάνιο»

Γιώργος Λιανός: «Η ευθύνη για το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου βαραίνει τον καπετάνιο»

Στην υπόθεση του ατυχήματος που είχε ο Σταύρος Φλώρος αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για τις συνθήκες του περιστατικού, αποδίδοντας ευθύνες στον καπετάνιο του σκάφους.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το ατύχημα που είχε σημειωθεί με τον Σταύρο Φλώρο, υποστηρίζοντας ότι η ευθύνη για ό,τι συνέβη βαραίνει τον καπετάνιο του σκάφους. Όπως ανέφερε, υπήρξε γνώση των συνθηκών στη θάλασσα και συγκεκριμένα της ύπαρξης σημαδούρας, κάτι που —σύμφωνα με τον ίδιο— καθιστά πιο ξεκάθαρη την εικόνα του περιστατικού.

«Παραδέχτηκε μετά ότι είχε δει τη σημαδούρα», φέρεται να δήλωσε, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση το πλήρωμα του σκάφους τη στιγμή του συμβάντος.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με την ασφάλεια στη θάλασσα και την τήρηση των κανόνων ναυσιπλοΐας, με αρκετούς να τονίζουν τη σημασία της προσοχής και της υπευθυνότητας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες όπου η κίνηση στα θαλάσσια μέσα αυξάνεται.

Ο Γιώργος Λιανός, μέσα από τη δημόσια τοποθέτησή του, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, φωτίζοντας μια διαφορετική πλευρά της υπόθεσης που συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.