Μάθιου Πέρι: Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον θάνατό του – Ψάχνουν να βρουν ποιος του έδωσε την κεταμίνη

perry-mathΟι ερευνητές έχουν προσεγγίσει διάφορες διασημότητες που έχουν ιστορικό χρήσης ναρκωτικών, για να αποσπάσουν πληροφορίες

Τον Ιανουάριο, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα του Μάθιου Πέρι, έκρινε ότι ο ηθοποιός πέθανε από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης και δεν χρειαζόταν περαιτέρω διερεύνηση. Τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία έγραφαν ότι η υπόθεση του θανάτου του είχε πλέον κλείσει. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Οι αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι επιμένουν στο ερώτημα, για το ποιος προμήθευσε τον ηθοποιό με κεταμίνη.

Ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών. Η αιτία θανάτου του αποδόθηκε σε ατύχημα από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης, με τις τοξικολογικές εξετάσεις να αποκαλύπτουν ότι ο οργανισμός του είχε μεγάλη ποσότητα  κεταμίνης κατά τη στιγμή του θανάτου του.

211001114924_matthew_perry_main

Σύμφωνα με τη Mirror, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες και η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ερευνούν το από πού βρήκε ο Μάθιου την κεταμίνη, ποιος τον προμήθευσε και κάτω από ποιες συνθήκες.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες και το TMZ ανέφερε ότι διάφορα πρόσωπα του Χόλιγουντ έχουν κληθεί για καταθέσεις. Έχουν προσεγγιστεί από τους ερευνητές διασημότητες που «είναι γνωστό ότι έχουν ιστορικό χρήσης ή κατάχρησης ναρκωτικών».

Τα επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του
Οι ιατροδικαστές που είχαν αναλάβει να εξετάσουν το σώμα του τηλεοπτικού Τσάντλερ, είχαν αποκαλύψει ότι ο Πέρι είχε παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης στον οργανισμό του όπως ένας νοσοκομειακός ασθενής υπό γενική αναισθησία όταν βρέθηκε.

Τα επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του ήταν 3.540 ng/ml στο περιφερικό αίμα και 3.271 ng/ml στο κεντρικό αίμα. Για έναν ασθενή υπό γενική αναισθησία, σε ένα νοσοκομείο, ένα επίπεδο κεταμίνης στο αίμα από 1.000 έως 6.000 ng/ml θα ήταν φυσιολογικό, εξήγησε ο ιατροδικαστής.

«Ο πνιγμός συμβάλλει λόγω της πιθανότητας βύθισης στην πισίνα καθώς έπεφτε σε απώλεια συνείδησης- η στεφανιαία νόσος συμβάλλει λόγω της επιδείνωσης των μυοκαρδιακών επιδράσεων που προκαλούνται από την κεταμίνη στην καρδιά. Οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης αναφέρονται ως συμβάλλοντες, ακόμη και αν δεν είναι σε τοξικά επίπεδα, λόγω των πρόσθετων αναπνευστικών επιδράσεων όταν είναι παρούσες με υψηλά επίπεδα κεταμίνης» είχε αναφέρει.

Δεν είχε αλκοόλ, κοκαΐνη, ηρωίνη, μεθαμφεταμίνη ή φαιντανύλη στον οργανισμό του.

Φωτογραφία άρθρου: Splashnews.com / IDEAL IMAGE